Forlænget returret

Forlænget returret

Køber du en gave hos Starlee.dk, kan du forlænge returretten på købet, ved at notere dagen på gavegivelsen i 'Kommentarer' i indkøbskurven. 

Eksempelvis: Gave gives d. 25/1 2023.

Derefter har gavemodtageren 14 dage til at bruge returretten, hvis gaven ikke falder i smag. 

OBS: Julegaver kan byttes t.o.m. d. 15. januar 2023.

Retur / Fortrydelsesret

 

Du kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens kap. 4

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

 

Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået varen leveret. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

Det kan tage op til 10 hverdage for din returnering at blive behandlet fra den er i vores hænder.

Sådan fortryder du:

Inden udløbet af fortrydelsesretten, skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne fra Starlee.dk. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til fragtfirmaet, der skal levere pakken til Starlee.dk. Hvis du vil sikre bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til fragtfirmaet.

Med mindre andet er aftalt, skal du selv betale fragtomkostningerne for din returnering. Starlee.dk tilbyder køb af GLS retur label for 39,00, som du kan bestille i returlinket her. 

Du modtager både QR-kode og returlabel på mail. Du kan derfor både selv printe dit returlabel eller få pakkeshoppen til det, ved at vise QR-koden.

Har du anmodet om at købe et returlabel, fratrækkes 39,00 ved tilbagebetalingen.

Betingelser for at fortryde aftalen
Det er som hovedregel en betingelse, at du kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Starlee.dk forbeholder sig retten til at afvise at modtage en vare, som følge af beskadigelse, og såfremt vi vurderer, at varen er brugt, returneres varen til kunden.

Pengene retur
Ved tilbagebetaling af ordrebeløb må du forvente op til 14 dage fra den dag, vi har modtaget varen til at beløbet er tilbageført til din konto. Antallet af dage kan variere, alt efter hvilken bank du har.